Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tmi Kari Rissanen

Tule käymään meillä osoitteessa:

Koskelantie 48

HELSINKI

Olemme avoinna sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä puh 0400-272 000

Klassinen hieronta

 

 

Sinun kehosi, Sinun terveytesi. Klassinen hieronta auttaa kehosi pysymään virkeänä ja elinvoimaisena. Asiakkaitamme ovat niin nuoret kuin vanhemmatkin. Varaa oma aikasi!

Urheiluhieronta

 

 

Tmi Kari Rissasella on vuosien kokemus urheiluhieronnasta. Lisäksi Kari Rissasen ura huippu-urheilijana luo hyvät edellytykset urheilijoiden kehon pitkäkestoiselle huoltamiselle ja hyvinvoinnille.

Ehkäisevä hieronta

 

 

Säännöllinen hieronta ehkäisee ja ylläpitää kehosi hyvinvointia.

   

Kari Rissanen

Kari Rissanen oli Espoon Palloseuran ja Helsingin Jalkapalloklubin kasvatti. Hän pelasi koko Suomen pääsarjauransa pääkaupunkiseudulla lukuun ottamatta yhtä Ilveksessä vietettyä kautta. Kovaotteisena keskikenttäpelaajana tunnetun Rissasen suurimmat saavutukset tulivat HJK:ssa, jossa hän oli seitsemän kauden aikana voittamassa neljää Suomen-mestaruutta ja yhtä SM-pronssia. Finnairin Palloilijoissa hän saavutti pronssia ja Jokereissa hopeaa. Pääsarjauransa Rissanen päätti kaudella 2003 Allianssin väreissä. Pääsarjaotteluita hän pelasi yhteensä 399.

 

Ulkomailla Rissanen edusti Singaporessa Geylangia, Skotlannissa Dunfermlinea sekä Tanskassa Ikastia sekä Ikastin ja Herning Fremadin fuusiona syntynyttä FC Midtjyllandia

Rissanen on valittu HJK:n Hall of Fameen ja Veikkausliigan legendaksi.

Hinnasto voimassa 1.2.2017 alkaen. Hinnat sis. Alv 24%.

30 min   35 Eur

45 min   45 Eur

60 min   55 Eur

75 min   65 Eur

90 min   75 Eur

Olemme avoinna sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja varaa oma aikasi!